Regler?

Finns det verkligen nå regler om när barnen ska sluta dricka välling,Sluta med tutte och trasa,Ska sluta sitta i barnstol i köket utan ska sitta på en vanlig?

Det är väll föräldrarna som avgör sånt?
Varför då lägga sig i och skriva saker som man inte ens har med att göra.
Folk i dagens läge har vekligen inge liv..


Kommentarer
Postat av: Lina & Odin

Det är väl upp till var och en? :O

Odin dricker fortfarande välling, i alla fall två om dagen. En när han har vaknat på morgonen och en innan han lägger sig. Han är så dålig på att äta frukost/kvällsfika på grund av magen så då är det bättre att han kan hålla sig till vällingen.



Tutten har han fortfarande men den ska vi sluta med till våren/sommaren för jag vill inte att han ska få ett sånt hemskt tuttbett som jag fick när jag var liten. :P Trasan kan han få fortsätta med tycker jag då han finner en stor trygghet i den.



Odin bestämmer själv om han vill sitta i sin barnstol eller på en riktig, det är vilket som för oss. Bara roligt tycker jag att han vill sitta på en vanlig. :)



Men som sagt, det är upp till varje förälder att avgöra. Sen vad de andra tycker och anser, det kan de köra upp någonstans. ;)

2011-02-09 @ 14:49:02
URL: http://lina007.blogspot.com
Postat av: Linda

Nä de gör det inte, det avgör var och en!

Och de där med matstolen, barna ska väl sitta riktigt när dom äter? dom ska väl inte behöva sitta så dom har bordet alldeles under hakan, blir kanske lite svårt och obekvämt att äta riktigt då! Så jag håller med dig jag Emelie!

2011-02-09 @ 15:28:30
URL: http://lindaaolsson.blogg.se/
Postat av: Anonym

nej finns inga regler..fast just napp vill man inte att den 4åring kanske ha..elr? iaf inte jag .då anser jag att dom är stor men nu är våra barn under år och jag tycker det inte är nå fel alls att ha napp. har inte sett andra 4åringar heller... men regler finns inte direkt...föräldrarna bestämmer själva hur man vill göra med sitt barn och ingen annan ska lägga sig =).det där med stolen är så löjligt ! den mmänniska som har kommenterat det kan dra långt!!!karla

2011-02-09 @ 17:42:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback