Följ min blogg med bloglovin Emelie -

Gott nytt år önskar Nellie :)

img_1960 (MMS)

Gott nytt år önskar Nellie :)


Nellies nya sängkläder :)

img_8275 (MMS)

Nellies nya sängkläder :)


Vilken liten flaska.

img_0053 (MMS)

Vilken liten flaska.


Är ute och kör :):)

img_1368 (MMS)

Är ute och kör :):)


JAAAA!

Fyfan vad jag är bra! =D
 Nu har jag äntligen klarat körkortet!
Så nu blir det slagsmål om bilen.
 De känns så jävla bra, fick 58 av 65!
Nu ska vi snart åka på birsta,så vi hörs senare =D


God jul önskar Nellie

img_5445 (MMS)

God jul önskar Nellie


Nellie har fått en "skoter" i julklapp som...

img_6568 (MMS)

Nellie har fått en "skoter" i julklapp som hon själv säger av morfar. Behöver jag säga mer än att hon vart en Överlycklig tjej! :)<3


:)

Igår fick jag super paket. Av Mamma,Hans & Mattias fick jag 2 ljuslyktor och en boll lykta. Av mina bröder fick jag presentkort på Birsta city och en chokladask,pappa hjälpte till med körkortet vilket var uppskattat annars hade de fått vänta ett tag å av moster å Fredde fick jag Lejlas cupcake bok och trisslotter,så nu ska jag baka :). Och av mina älsklingar fick jag presentkort och en ny hårtork då min gamla har börjat sagt upp sig :). Nu är man på jobbet. Jobbar till 15 idag å sen ska vi på Birsta en stund å fixa de absolut sista innan de är dags för julen imorgon :)


Grattis till mig =D

Jaha, så idag blir man 1 år äldre då. Så nu tickar man upp på 24 år. Så senare blire massa tårta och gotta med nära och kära! =D Nu ska jag göra i ordning det sista här hemma! Hörs senare.

Ledig :)

Jag gick av i morse så nu är jag ledig till fredag. Mkt som ska göras. Ska handla klart alla julklappar å sen lite julmat. Idag så kokade vi julskinkan å nu har vi precis griljerat den. Nu väntar ja på att den ska kallna så vi kan äta :).


Jobb :)

Jag har jobbat ganska mkt nu. Jag gick på förra söndagen och gick av på måndag. Sen har jag jobbat dygn både torsdag och lördag å sen jobbar jag på måndag. Så de är ganska mkt,men man ska vara glad att man får jobba. Sen är jag ledig från tisdag till fredag. För jag jobbar både 23,24,25 & 27 :). Jag älskar att jobba,dock känns det lite jobbigt att jobba över jul,men jag slutar 15 så de gör inte så mkt. Man behöver ju pengarna! Nej,nu ska jag jobba vidare. Ha en bra dag allihopa :)


Överlycklig!

Jag har klarat uppkörningen, dock inte teorin. Men de gör mig ingenting att göra den igen. Glad att jag klarade uppkörningen,den är de viktigaste. Så nu är det bara plugga å ta nya tag,hade velat haft körkortet innan jul,men nu finns de inga tider alls,så får ta den efter. Huvudsaken att jag får de. De är det viktigaste,å nu är det på gång!! Sen är det bara att hoppas att jag kommer in på utbildningen jag sökt,får veta svar innan jul. Så de väntar jag på :). Nu vid jul så jobbar man så mkt,chefen ringde igår och fick ta bort ett pass för mig, jag hade visst för mkt tid. Hade blive dyrt för kommunen :P,hehe. Nej,nu ska jag jobba vidare. Ha en bra torsdags kväll allihopa!! =)


9 Dagar

Om 9 dagar är det julafton. Och om 7 dagar så fyller jag år. Det känns verkligen inte som jul nu. Jag vill ha mera snö,de ska iaf få kunna vara vitt på marken. Nu är det bara massa halka. Men vi hoppas verkligen att snön snart kommer!


Henka har fått nattligt besök i sängen :)

img_6084 (MMS)

Henka har fått nattligt besök i sängen :)


=D

De känns så jävla skönt.
Jag klarade uppkörningen idag.
Nu är det bara teorin kvar, men den är på G.
Synd bara att man skulle kugga första gången med små fel bara.
Men nu är en ny tid bokad å jag är överlycklig!
För snart kommer jag ha de där körkortet!
Så jag å nellie kan ut å åka bil själva.
De ska bli UNDERBART!!!

Nellies önskelista 2011

1. Kläder 98/104 , helst 104
2. Ryggsäck
3. Playdoo-lera
4. Radiostyrd bil
5. Pärlor,pärlplatta
6. Rockring
7. Målarböcker
8. Prinsesstält
9. Prinsessklänning strlk 104
10. Sidenpyjamas Hello Kitty

  


Paus!

Nu tar jag en paus i bloggen.
Jag har varken lust,tid och ork till den nu!

RSS 2.0