Följ min blogg med bloglovin Emelie -

Mammas Finaste!

Min pappa är duktig på att knäppa kort.
Han har knäppt detta underbara kort på Nellie.
Hon är ju bara för SÖÖT!


Ledig =D

Nu är jag ledig i 2 dagar. Ska bli så oehört skönt.
Fast vi har hur mkt som helst å göra.
Sen på onsdag så åker Adde till sthlm, å han kommer inte tillbaka fören på måndagen. Å på torsdagen då kankse vi får börja flytta in =D.
Jag längtar..


Hoppas de gick bra igår, jag hörde hur hon grinade inne i rummet.
Då jag förstod att de var ni ville jag bara öppna dörren å ge dig en kram.
Men vi vet ju båda hur de skulle sluta då.
Jag saknar dig & älskar dig Sestro!!<3

Jobb :)

Jag är nu på jobbet. Lite tråkigt,men de går bra. Jag saknar dom som är hemma för vi har inte träffats så mkt. Men de är bara bita i å jobba. För imorgon är vi lediga tillsammans å då blire mys hela dagen :) Nej nu ska jag se filmen på 5.an. A en underbar kväll allihopa!


Ångest..

Nu har jag extreme ångest. Jag sitter och väntar på tandläkaren,även fast jag bara vill springa härifrån. Men måste är ett måste. Har haft så ont så nu måste jag ta tag i de här! Men men,hoppas ni andra har en trevlig dag :)


Huga :/

Passet idag gick skit bra. Jag trode de skulle vara värre. Men jag klarade hela passet på nöd å näppe :P. Men kul vare så de blir träna fler gånger :). Nu är stora frågan,kommer ja komma upp ur sängen imorgon? :P . Hört att en vänns barn fått åkt å gipsat benet. Hoppas de går bra för henne. Lill tjejen. Jag vill så gärna att hon å nellie kan leka med varandra så som vi lekt med varandra, hahah


Mer död än levande!

Nu är jag på väg till att ska träna ett pass nmt. Kan ju lova att imorgon kommer jag vara mer död än levande. Men de ska bli kul. Sitter i bilen å väntar på att Evelina ska komma sen far vi!! :) hahaha


Skatteåterbäringen :)

Prisa skatteåterbäringen! Den är nu här och kommer försvinna lika fort,tyvär. Men sånt är livet. Jag slösar den på nått bra å inge skit bara ;). Men nu vill jag flytta in! Vill få i ordning som vi vill ha de. De komma bli perfa!!!!


Bästa jobben!

Jag har världens bästa jobb. Jag trivs som fisken i vattnet på alla jobb =). Alla jag jobbar med är underbara! Nej,nu ska ja jobba vidare.


Då går jag till jobbet å jobbar 24H :)

img_3749 (MMS)

Då går jag till jobbet å jobbar 24H :)


Nellie är helt slut efter en heldag på dag...

img_7622 (MMS)

Nellie är helt slut efter en heldag på dagis :)


Happy,Happy!

Nu när jag vet att just Du läser här så vill jag att du ska veta att jag älskar dig. Jag saknar allt tok vi gjort tillsammans. Lite för mkt tok! Då D vart utvisad så varde bara du som fanns vid min sida och jag tror vi blev starkare tillsammans då. De är synd att de blive såhär men jag finns för dig 24/7,bara slå en signal! Jag älskar dig sestro!! <3


Jobb..

Idag jobbar jag 08 - 15.15 :). Sen hämtar jag Nellie å sen blire hem å mysa :).imorgon jobbar jag 10 - 14 å sen är ja ledig till fredag då jag jobbar ett dygnspass :). Nu börjar de närma sig flytt,dags att börja packa ner allt!! De känns himla jobbigt. Men allt kommer bli perfekt sen då vi flyttat å får göra det till vårat :). Kunna göra helt hur vi vill! Nej,nu ska jag jobba vidare,hoppas ni får en toppen dag..


Saknad.

Du ska veta att jag saknar dig. Jag finns här den dagen du vill. Jag ställer upp för dig över allt. Hoppas du vet de <3


Igår var vi på cirkus. Då fick man mata el...

img_0315 (MMS)

Igår var vi på cirkus. Då fick man mata elefanterna :)


Du finns till och med inramad hos mig! I m...

img_0034 (MMS)

Du finns till och med inramad hos mig! I miss you...


De va tider de :)

img_1462 (MMS)

De va tider de :)


RSS 2.0