Följ min blogg med bloglovin Emelie -

Mina älsklingar sover så gott

img_9554 (MMS)

Mina älsklingar sover så gott


Inte sova..

Ja,men vad trevligt att man ligger i sängen pigg som en lärka. Ska ju bara upp å jobba om några timmar å sen ska vi ju sitta i en bil i 49 mil.. Nej,nu ska jag försöka slå igen dom bruna en stund till för att sova en liten stund iaf ;)


=(

Jag sitter just nu i soffan och lyssnar på en ljudbok.
Det är : Varför gråter inte Emma?
Åh,gud, tårarna rinner redan. Å då är det andra kapitlett.
FYFAN!!!!

BILD LÅNAD FRÅN GOOGLE!!

Lycklig!

Jag är lycklig med dig min älskade! Du är allt jag önskat + lite till ;). Ska bli så skönt att vara ledig imorgon. Dock vill jag vakna me dig å bara ligga å prata i sängen på morgon. Men de kommer inte hända fören på tisdag.. Iaf på måndag så åker vi till Örebro då jag slutat. Så blir vi där till Lördag eller söndag. De beror på. Nej,nu ska ja se klart bb å sen ska jag lägga mig å sova.


Usch,fy å blä. Jag sitter och tittar på in...

Usch,fy å blä. Jag sitter och tittar på inte utan min dotter på 7.an. Å fy för att vara i ett sånt förhållande,måste vara så hemskt. Lämna innan ni hamnar där!


Jobb :)

Just nu är jag på jobbet. Jobbar till 09 imorgon. Sen är jag ledig lördag å söndag. Jobbar måndag till 14.30 å sen hem å sätta sig i den andra bilen för att åka ner till Örebro. Vi kommer hem lördag eller söndag ;)


Svar till Emma

Hej Emma! Det är klart att vi vill ha fler barn. Men tillfälle för de finns inte just nu. Jag jobbar för mkt. Men tidsnog så kommer det ;)


Snacka om söt man kan vara. Mammas lilla f...

img_0652 (MMS)

Snacka om söt man kan vara. Mammas lilla fisalisa <3


One tree hill.

Kanal 5 har börjat sända om One tree hill från säsong 1 , så nu sitter jag och tittar på avsnitt 2. Älskar denna serie. Nej,nu ska ja forsätta se :)


Jobbar :)

Nu är jag på jobbet :). Har äntligen fått lite jobb. Så gå helt på knäna nästa månad behöver ja inte ;) Känns så skönt å jobba,man behöver jobba. Nej,nu ska ja jobba lite. Ha en underbar dag allihopa. Slutar 09.00 imorgon ,då blire hem å skjutsa Nellie till dagis å sen ska vi åka och träna tror ja :). De lutar åt de hållet. Ska bli skönt å komma igång med träningen igen. Har ju vare uppehåll pga av jobb,sjuk och lite lathet :P


=)

Söndag idag. Undra vad denna dag har att erbjuda.
Adde jobbar som vanligt.
Igår var vi ut på Ming palace å åt med Mamma,Hans,Patte,Nattis å Felix, alltid lika trevligt!
Idag känner jag mig slö,men de är bara bita ihop.
Kankse ringer pappa å åker ut till söråker en stund.
Vi får se helt enkelt vad som händer å sker!
Ut ska vi iaf!

När pappa jobbar så dansar tjejerna på bor...

img_8686 (MMS)

När pappa jobbar så dansar tjejerna på bordet ,eller? Nerå, vi är på birsta och strosar runt lite. Å nu har damen fått lite lunch på mc ;)


Rubrik? :)

De där med rubriker är ju alltid roligt. Just nu sitter vi på dance world,nellie ska dansa å jag sitter å väntar :). Adde är å tvättar bilen,men han lär nog komma snart :). Så tråkigt att sitta här själv. Men men. Jobba vill jag oxå,men tyvär så verkar de dött :/. Jaja,bara hoppas att dom ringer ut mig hur mkt som helst ;)


Nu ska Nellie dansa :)

img_8484 (MMS)

Nu ska Nellie dansa :)


Nu är Nellies rum rent å fint :)

img_5450 (MMS)

Nu är Nellies rum rent å fint :)


Då du var såhär liten så visste vi inte hu...

img_5672 (MMS)

Då du var såhär liten så visste vi inte hur underbar du skulle bli! Älskar dig till månen och tillbaka tusen gånger om Nellie <3


Jahaja..

Här ligger ja i sängen och är helt slut fast ändå så kan ja inte somna om. Beror nog på att adde jobbar. Jag behöver han vid min sida. Men men,han kommer ju snRt så kanske då får man slå igen dom två bruna. Ville att min älskade skulle sova här inne men hon ville inte. Hon ville se på toy story på sitt rum :/. Hon är ju bara för rolig ibland ;). Nu gör ja nytt försök i hopp om att somna om en stund.


Morgonmys. Nellie konsentrerar sig på att ...

img_6390 (MMS)

Morgonmys. Nellie konsentrerar sig på att spela på pappas telefon. Mammas älskade <3


Vi är på bio. Har nyss äte mat på Olearys....

img_2764 (MMS)

Vi är på bio. Har nyss äte mat på Olearys. Nu ska vi se Battleship :).


Jobb :)

Ligger i filten på soffan och inväntar att ja ska åka på jobbet. Klev upp lite tidigare än vanligt idag då ja inte kunde somna om efter att Nellie kom in till oss 07.00. Å nu ligger ja å små skrattar åt Nellie som ligger i våran säng med pappa å säger , ååh. Ajajaj flera gånger om. Så vad hon drömmer om kan man ju undra :). Nej,nu ska ja hoppa i skorna å åka på jobbet. Ha en bra dag allihopa! :)


Nu har jag fått min bok så nu ska jag börj...

img_5193 (MMS)

Nu har jag fått min bok så nu ska jag börja läsa :). Tror att denna kan va jävligt bra.


1 år sen idag. Du är saknad <3

img_4290 (MMS)

1 år sen idag. Du är saknad <3


En glass i solen är ju inte dumt :)

img_7736 (MMS)

En glass i solen är ju inte dumt :)


Jobb :)

Nu är jag på jobb. Denna vecka har jag jobb sen är det tomt. Så vill nån snäll själ ge mig lite jobb. Annars står ja utan pengar nästa månad :P. Nerå,jag brukar alltid få jobba. Hoppas jag får ihop några timmar iaf. Annars blire dött i plånkan. Nej,nu ska jag jobba vidare. Ha en bra regning dag allihopa! :)


:)


Påsk :)

Så nu har det vare påsk oxå. Eller de är en dag imorgon oxå. Imorgon kommer vi avsluta dagen med grillat hos mamma å hans,å före de så får vi se va som händer :). Ja å Nellie är själva hemma för Adde åker till sthlm å roar sig. Vi har haft en bra helg. Nellie har fått massa påskägg av nära å kära :).


Glad påsk alla önskar Nellie m familj :)

img_0533 (MMS)

Glad påsk alla önskar Nellie m familj :)


Men hej magsjuka. Vad trevligt att du kom ...

img_0762 (MMS)

Men hej magsjuka. Vad trevligt att du kom förbi? Men du får gärna försvinna lika fort för jag vill inte ha dig här!!!!


Såhär ligger man om man inte mår bra.

img_0595 (MMS)

Såhär ligger man om man inte mår bra.


Mammas lillhjärta!!

Jaha,då har jag precis tage hand om en kräkis. Vet inte om de är för att hon hostat eller om de är magsjuka. Så de är bara invänta natten. Jag ska sova brevid henne i sitt rum så jag finns till hands. Mammas lill hjärta. Men hon har en rethosta som heter duga,så de kan ju vara den som spökar. Men men hinken nedanför sängen och mamma brevid, natten kan börja!


Min Älskade!

Detta är mannen i mitt liv!
Och ingen kan någonnsin förstöra de!
Jag älskar dig!

  
  

Ledig :)

Idag så är jag ledig :). Men ist så hade jag en dotter som kräktes igår,så bara vänta å se om det blir nå mera. Hoppas inte de! Har inte tid med sånt. Nu ska vi fortsätta mysa i sängen med mina älsklingar <3


RSS 2.0